menu
  1. HOME
  2. PROJECTS
  3. Gunma Prefectual Cancer Center
Gunma Prefectual Cancer Center
Exterior
Gunma Prefectual Cancer Center
Entrance from corridor
Gunma Prefectual Cancer Center
Entrance Lobby
Gunma Prefectual Cancer Center
Outpatient Waiting Room
Gunma Prefectual Cancer Center
4 Bed Ward Room

Gunma Prefectual Cancer Center

The Gunma Prefectural Cancer Center is designed to provide high level care for the foreseeable future under the cancer center establishment program and also strives to be a kind and warm recuperative environment for the patient. The need to continue operations during the rebuilding required to build the new hospital on the western edge of the site around the existing facilities. The plan utilizes the site freed from the old structure for circulation corridors separated between patient and medical staff to facilitate future changes. the ward rooms have 3.2m high ceilings creating a bright welcoming environment. The next step will be to begin demolition of the old hospital and complete landscaping to create a "hospital park" where man and nature exist in harmony in a recuperative environment taking advantage of the richly endowed 7.2Ha site.
SERVICES
KEYWORD

Project Summary

Project Name
Gunma Prefectural Cancer Center
Client
Gunma Prefecture
Location
Ota-shi, Gunma, Japan
Major Use
Hospital
Completion
Mar. 2007
Total Floor Area
32,333 m²
Structure
RC
Seismic Isolation
Floors
7F
Photo Credit
SS Tokyo
GlassEye
page top