menu
Youtube
  1. HOME
  2. PROJECTS
  3. Matsuyama City Nakajima town community center
Matsuyama City Nakajima town community center
East Area Over a Bridge
Matsuyama City Nakajima town community center
Hall Interior
Matsuyama City Nakajima town community center
Relax Corner
Matsuyama City Nakajima town community center
Night View of Library
Matsuyama City Nakajima town community center
East Area with Piled Stones

Matsuyama City Nakajima town community center

We designed the Nakajima town community center as a facility to deepen understanding of nature, history and culture in what is now Matsuyama city, along the Seto Inland Sea.
The city is cultivating structures with architecture which combines with the landscape, gently tying together with the stepped rice field biotopes and surrounding mandarin orange plantations.
With a theme of co-existing with the nature, the facility has a stepped rice field biotope and solar panels installed.
It uses granite produced on the island, which lends its softer feel to the air around the center.
SERVICES
KEYWORD

Project Summary

Location
Matsuyama-shi, Ehime, Japan
Major Use
Community Center, Hall, Library
Completion
May. 2000
Total Floor Area
5,539 m²
Structure
RC, PC
Floors
3F 1BF
Photo Credit
Kawasumi・Kobayashi Kenji Photograph Office
page top